Lapset ja nuoret

Lapset ja nuoret

LAPSET

Me halutaan pitää huolta koko perheestä, joten tilaisuuksiin saavat tulla kaikenikäiset ja kaikissa elämänvaiheissa olevat, aina vauvasta alkaen. Salin sivussa sijaitsevat viihtyisät lastentilat, joissa oleva väli-ikkuna sekä kaiuttimet mahdollistavat tilaisuuksien seuraamisen samalla, kun lapset saavat leikkiä ja touhuta.

Joka toinen viikko lapsiperheitä palvelee myös lasten oma Mini-Clubi, jossa on tarjolla lapsentasoista hengellistä opetusta ja hauskanpitoa!

Kysy rohkeasti lisää (044 337 3397 / Viivi)!
_________________________

VARHAISNUORET

Varhaisnuorten Clubi-toiminta jatkuu syksyllä 2019, laita rohkeasti viestiä 044-3373397 / Viivi jos olet kiinnostunut tulemaan mukaan!

Lisätietoja päivittyy nettisivuille syksyn alkaessa.
______________________

NUORET

CLUBI Plus -illat joka toinen perjantai kello 18
CLUBI Plus -illat järjestetään parillisilla viikoilla ja sinne on tervetulleita 13-18-vuotiaat. CLUBI Plus -iltojen sisältö on tosi rentoa ja luvassa on paljon porukalla hengausta, hauskanpitoa ja innostavia puheenvuoroja. Illoista vastaa Petra Hämäläinen (044-5424145), jolta voi kysyä lisää myös CLUBI Plussan Whatsapp-ryhmästä.

Clubeihin ja Clubi Plussiin ovat ihan kaikki 9-14v. ja 13-18v. tervetulleita, vaikkei olisi koskaan aiemmin käynyt seurakunnassa, joten nähdään illoissa!!