Lapset ja nuoret

Lapset ja nuoret

 

CLUBI-illat 14.9. alkaen kello 18

Aina parittomien viikkojen perjantaina pidetään 9-14-vuotiaille CLUBI-ilta, missä pidetään hauskaa ja hengataan yhdessä. Iltaan kuuluu myös pelailua ja toimintaa sekä yhteinen rento hetki, mihin kuuluu opetus ja musaa. Illan kruunaa tietysti iltapala.

044-337 3397 / Viivi

CLUBI Plus -illat 7.9 alkaen kello 18

CLUBI Plus on ekstraa niille, jotka haluaa hengata ja tutustua muihin myös CLUBIen ulkopuolella! CLUBI Plus -illat järjestetään parillisilla viikoilla ja sinne on tervetulleita 12-18-vuotiaat. CLUBI Plus -iltojen sisältö on tosi rentoa ja luvassa on paljon porukalla hengausta ja hauskanpitoa. Illoista vastaa Pilvi Similä (050-4325 522), jolta voi kysyä lisää myös CLUBI Plussan Whatsapp-ryhmästä.

Clubeihin ja Clubi Plussiin ovat ihan kaikki 9-14v. ja 12-18v. tervetulleita, vaikkei olisi koskaan aiemmin käynyt seurakunnassa, joten nähdään illoissa!!

___________________________

LAPSET

Me halutaan pitää huolta koko perheestä, joten tilaisuuksiin saavat tulla kaikenikäiset ja kaikissa elämänvaiheissa olevat, aina vauvasta alkaen. Salin sivussa sijaitsevat viihtyisät lastentilat, joissa oleva väli-ikkuna sekä kaiuttimet mahdollistavat tilaisuuksien seuraamisen samalla, kun lapset saavat leikkiä ja touhuta.

Kysy rohkeasti lisää (044 337 3397 / Viivi)!